Take time to do what makes your soul happy

Door Daniëlle de Groot

Dagen, weken en maanden vliegen aan ons voorbij. Velen van ons worden geleefd. Geleefd door de dagelijkse hectiek van het gezin, de verplichtingen van het werk en je sociale ‘verplichtingen’. Vaak vergeten we onszelf volledig omdat we vinden dat we maar gewoon door moeten gaan.

Maar er komt een moment dat je lichaam zegt dat het genoeg is geweest. Iets wat je geest al een tijdje wist en je lichaam vanzelf ook duidelijk zal gaan maken. Om het niet zover te laten komen zul je echt een stapje terug moeten doen. Dat kan door nee te leren zeggen, je lat minder hoog te leggen en me-time momenten in te plannen. En wat is er dan fijner om in volledige rust, heerlijk comfortabel te genieten van prachtige klanken. 

Tijdens mijn bezoeken aan de sauna was de klankreis mijn favoriete beleving waaraan je kon deelnemen. Hier was het dat ik kennis maakte met verschillende instrumenten die een basis vormden voor de klankreis die ik nu met veel rust en liefde aanbied aan iedereen die zelf graag wil onthaasten. 

Tijdens onze klankreizen laten we jou onderdompelen in een bad van rustgevende klanken waardoor de hersengolven worden vertraagd. Je zult ervaren dat je lichaam in een kalme, relaxte status komt en spanningen, stress, pijn en ongemak los zal laten. Ervaar zelf wat de klanken voor je doen wanneer je comfortabel op een matras ligt en na een korte geleide meditatie wegdroomt naar de mooiste bestemmingen. Omdat we weten dat het fijn is om dit ontspanningsmoment in je eigen vertrouwde omgeving te beleven bieden we de klankreis voor vrouwen ook thuis aan. Wanneer een klankreis eindigde wilde ik altijd niets liever dan nog heerlijk in die roes te blijven liggen. Hierom heb ik ervoor gekozen om de privé-klankreizen af te sluiten met een handmassage zodat jij nog heerlijk ontspannen kunt blijven wegdromen. 

Voor de in groepsvorm gegeven klankreizen heb ik verschillende locaties bekeken die geschikt zijn qua akoestiek en comfort deelnemers. Inmiddels heb ik een aantal fijne locaties gevonden waar binnenkort deelgenomen kan worden aan een klankreis. Ik zal jullie hiervan op de hoogte houden via onze social media kanalen. 

Na afloop van de klankreis in groepsvorm nemen we alle tijd voor een kop thee met wat lekkers zodat je nog even in die heerlijke roes kunt blijven. 

Zie ik je binnenkort bij deze fijne klankreis? 


Liefs Danielle 

Laatste blogberichten

Door Daniëlle de Groot
Door Daniëlle de Groot
Door Daniëlle de Groot